Tigla metalica Gerard cu acoperire de piatra naturala

Ai de ales intre 6 modele de tigla metalica Gerard, toate cu acoperire de piatra naturala, care confera un aspect traditional tiglei metalice si, in plus, diminueaza zgomotul ploii si al grindinei.

Culorile tiglei metalice Gerard sunt naturale, placute si sunt realizate din amestecuri de diverse tipuri de piatra, rezultand o paleta coloristica larga, potrivita oricarui stil de design arhitectural.

 

Tigla metalica Gerard Diamant

Tigla metalica Gerard Diamant

Tigla metalica Gerard Diamant este inspirata de unul din cele mai rezistente si durabile materiale din lume. Dimensiunea modulului de tigla metalica Gerard Diamant asigura o acoperire cu 10% mai mare.

Mai multe despre Gerard Diamant  ›

Tigla metalica Gerard Classic

Tigla metalica Gerard Classic

Profilul special al tiglei metalice Gerard Classic ajuta la colectarea eficienta a apei de pe acoperis si a condensului, iar simplitatea liniilor intregeste orice acoperis cu linii geometrice mai mult sau mai putin pronuntate.

Mai multe despre Gerard Classic  ›

Tigla metalica Gerard Heritage

Tigla metalica Gerard Heritage

Tigla metalica Gerard Heritage se caracterizeaza prin linii clasice, traditionale, rezultatul fiind imbinarea perfecta a aspectului traditional cu durabilitatea acoperisului de tigla metalica, obtinuta prin tehnologii moderne.

Mai multe despre Gerard Heritage  ›

Tigla metalica Gerard Milano

Tigla metalica Gerard Milano

Curbele fine ale tiglei metalice Gerard Milano completeaza distinctia arhitecturilor mediteraneene, dar aceasta tigla metalica este potrivita si pentru proiecte atipice.

Mai multe despre Gerard Milano  ›

Tigla metalica Gerard Shake

Tigla metalica Gerard Shake

Profilul tiglei metalice Gerard Shake aminteste de sindrila traditionala, din sipci de lemn suprapuse. Tigla metalica Gerard Shake se integreaza perfect in locatii rurale.

Mai multe despre Gerard Shake  ›

Tigla metalica Gerard Shingle

Tigla metalica Gerard Shingle

Combinand aspectul traditional de inceput de secol XX al ardeziei si placilor de cedru si teracota cu tehnologia secolului XXI, tigla metalica Gerard Shingle re-creeaza aspectul tridimensional intr-o invelitoare eleganta si deosebita.

Mai multe despre Gerard Shingle  ›